Seeing the bigger picture

Wat leuk, u bent in mijn blog aanbeland. Welkom!

Als u vanaf hier begint te lezen, zal u worden meegenomen op een ontdekkingsreis langs de fysiologie van het lichaam, welke rol voeding daarbij speelt, hoe een mens aan chronische kwalen komt en wat nieuwe en diepgaande inzichten met mij doen als reguliere huisarts, nu ik na bijna 30 jaar ervaring in de reguliere gezondheidszorg het grotere geheel begin te zien.

Schroom niet uw reactie te geven; kritiek zal mij scherp houden, lof zal mij blijven motiveren en steunen.

Stay tuned! U kunt zich abonneren op mijn blog via de knop ‘volg’ in de kolom rechts op uw pc of laptop. Mobiele lezers zien rechts onderin een volgknopje. Na aanmelding ontvangt u een mail wanneer ik een nieuwe blog heb gepost.

Lieneke van de Griendt

9 gedachten over “Seeing the bigger picture”

 1. Goed nieuws !!! Ik heb ooit in een dwarse bui een artikel over Tamara Weijers – huisartsen zouden voeding een grotere rol moeten laten spelen in het voorkomen van kwalen – opengeslagen in de wachtkamer op tafel laten liggen. hahaha, rebels toch ?

  Like

 2. Hoi Lieneke,
  Dank voor de kennisgeving van je blog, ik heb de berichten met interesse gelezen ! Wat leuk ook dat ik een huisarts heb met een holistische visie, en die niet uitgaat van enkel de wetenschap. Als de wetenschap meer met het alternatieve zou samenwerken dan kom je tot prachtige resultaten !!!! Ik geloof zelf erg in de orthomoleculaire theorie. Alle ziektes ontstaan vanuit je darmen. Wanneer daar een disbalans ontstaat, en je weerstand hapert, hebben ziektes de kans om toe te slaan. Stress is ook een grote negatieve factor in het geheel. Met goede voeding en leren omgaan met stress kom je dus een heel eind mijns inziens !!!
  Ik zal je blog dan ook zeker met interesse blijven volgen, en ben benieuwd naar je verhalen !!!
  Lieve groet, Astrid

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s